DELAVNICA - Izdelajmo smrekovo mazilo

Zaradi izrednih okoliščin je delavnica prestavljena, verjetno jo bomon izvedli v zadnjem tednu decembra!

Vabimo vas na delavnico izdelave smrekovega mazila!

Snovi, s katerimi smreka zdravi svoje rane in se nahajajo v smoli, zelo koristijo tudi človeškemu organizmu in mu pomagajo pri zdravljenju, sploh različnih poškodb in bolečin. Za smrekovo mazilo bi lahko trdili, da je skoraj "čudežno mazilo", saj neverjetno hitro odpravi ali omili bolečine v sklepih, mišicah in kosteh. Pomaga celo pri prehladih in bolečem grlu. Ogledali si boste lahko postopek izdelave mazila od smole do končnega izdelka, bodisi v svinjski masti ali v rastlinski maščobi. Tako boste postali sam svoj zdravnik tudi pri bolečinah. Lonček izdelanega mazila boste odnesli domov!

Kdaj? V ponedeljek, 4.12.2017 od 10-12-ih.

Kje? Luštarija, Prešernova ulica 13, 4000 Kranj (strogi center Kranja).

Prispevek: 14 eur, za člane Divjega vrta 12 eur.

Prijava: pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na 040-566-177 (Andreja) do nedelje, 1.12.2017.

 smrekovo mazilo smreke

AKTUALNO

DELAVNICA - Izdelajmo smrekovo mazilo

Vabljeni na delavnico, ki bo potekala 4.12.2017 v Kranju! - DELAVNICA PRESTAVLJENA

smreke

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information