Dogodki v letu 2019

Delavnice:

  • Delavnica Z divjimi in gojenimi zelišči nad hormonske spremembe, 24.8.2019 na kmetiji Vrhivšek pri Frankolovem nad Celjem - preberi več
  • Zeliščni dan v Jurkloštru na zeliščni kmetiji Plahtica, 1.6.2019 - botanični sprehod ob Orionovi poti, ogled zeliščnega vrta, divja hrana in predavaje o zdravilnosti medicinskih gob - preberi več
  • Delavnica Izdelajmo smrekovo mazilo, 19.3.2019 v Kranju - preberi več

 

Tečaji:

V letu 2019 se nam lahko pridružite na dveh vikend odklopih. Ob udeležbi na obeh vam priznamo opravljen Tečaj zeliščarstva v Divjem vrtu.

 

1. vikend odklop na Tekavči ogradi ob Cerkniškem jezeru, 17.-19.5.2019 - preberi več

2. vikend odklop na kmetiji Vrhivšek v vasi Lindek, Štajerska, 21.-23-6-2019 - preberi več

AKTUALNO

Z divjimi in gojenimi zelišči nad hormonske spremembe

Sobota, 24. avgust 2019 od 15:00–19:00, na kmetiji Vrhivšek

Ste tudi vi med tistimi, ki ugotavljate, da se vam nabirajo maščobe okrog pasu, opažate suho kožo in da vam pada libido? 

Zakaj pride do omenjenih sprememb in kako si na naraven način pomagati, kateri zeliščni pripravek uporabiti in na kakšen način - vse to bodo teme našega sobotnega popoldanskega druženja. 

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information