SPOMIN otroška igra - ŽUŽELKE

Igra SPOMIN ZA SPOZNAVANJE ŽUŽELK!

Na temo ŽUŽELK in njihovega razvoja

 

Klasična igra spomin, nekoliko na nov način. Za mlade in malo manj mlade, skratka vse, ki se radi zabavate in želite pobližje spoznati svet zanimivih malih živalic.

Zuzelke 4 w

 Združite znanje in spomin! Igralci poiščejo ustrezne  pare in  spoznavajo žuželke, ki živijo v Sloveniji!

 

 Ilustracije so narisane v akvarelu in so poleg besedila delo biologinje Andreje Papež Kristanc. Izdelek je oblikovala Ines  Zgonc (Ind.kreativa).

 

 

 Igra otroke uči prepoznavanja žuželk in njihovega razvoja. Hkrati tudi urijo miselno kom­biniranje, spomin in se zabavajo.

 

 Zraven kartic dobite še navodila za igro s predstavitvijo vsake izmed ilustriranih živali in NAMIGI ZA OPAZOVANJEZa 2 – 4 igralce od petega leta naprej. Primerno tudi za osnovnošolce. 

 

Zuzelke 10 w Katere sličice spadajo v isti par?

 

  Zuzelke 22 w

 

KJE LAHKO SPOMIN KUPIM in KAKŠNA JE CENA? 

Cena spomina je 13 eur. Poštnina je 2 eur.

Prodajna mesta so: Planinsko društvo Ljubljana Matica, TIC Kranj, TIC Cerknica, Triglavski narodni park.

 

Spomin vam z veseljem pošljemo tudi po pošti. Izpolnite spodnji obrazec in ga naročite. 

 

Naročilo:*
Ime in Priimek:*
Naslov (ulica, hišna številka, poštna številka, pošta):*
Plačilo:
Vaš kontakt (e-mail):*
Morebitne vaše opombe:

 

 Foto: Ines Zgonc in Divji vrt

 

 

AKTUALNO

Tečaj zeliščarstva 2022

Letos bomo v Divjem vrtu že četrto leto organizirali daljši in bolj poglobljeni tečaj spoznavanja rastlin. Fokus bo na divjih rastinah in njihovi uporabnosti v užitne in zdravilne namene. Potekal bo v dveh sklopih (čet, pet, sob) v aprilu in maju. Vabljeni vsi navdušenci nad naravo, divjimi rastlinami in samooskrbo!

Več

Delavnica za brezposelne - spoznavanje užitnih divjih rastlin v sredo, 23.9.20

Vabljeni na delavnico, na kateri boste spoznali kar nekaj užitnih vrst, ki rastejo v naši neposredni okolici in jih boste lahko vključili v svojo prehrano. Poleg tega se bomo v okviru delavnice pogovorili tudi o možnostih (samo) zaposlitve na zeliščarski kmetiji.

Več

Tečaj zeliščarstva 2020

Letos bomo v Divjem vrtu v maju in juniju že tretje leto zapored organizirali daljši in bolj poglobljeni tečaj spoznavanja rastlin. Primeren je za vse tiste, ki želite podrobneje spoznati svet rastlin, dobiti širšo sliko o možnosti njihove uporabe ter biti samostojnejši pri prepoznavi vrst. Poudarek bo na naših avtohtonih rastlinah. Preberi več ...

 

">IMG 2536

 

Vključili smo se v projekt FITOKMETIJE

V mesecu oktobru 2019 smo začeli z izvajanjem projekta Razvoj in uvajanje usposabljanja o zdravilnih rastlinah na učnih kmetijah – FITOKMETIJE, v katerem sodeluje 5 partnerjev. Namen projekta je preučiti možnosti razvoja in poskusno izvesti aktivnosti na kmetijah, ki se nanašajo na področje izobraževanja o okolju in hrani s poudarkom na fitoterapevtskih vsebinah.

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information