Palačinke s črnim trnom

Palačinke na takšen način prekašajo palačinke z marsikatero drugo marmelado.

Palačinke namažemo z marmelado iz črnega trna, ki pa mora biti stara vsaj 1 leto, da izgubi trpkost. Po vrhu marmelade palačinke na tanko premažemo še s stepeno sladko smetano, zvijemo in dober tek! 

 

Powered by Bullraider.com

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information