Dodaj svoj recept

Prosimo vas, da pri pošiljanju receptov upoštevate sledeča pravila:

1. Najbolj cenimo recepte, ki ste jih tudi sami preizkusili. Ni nujno, da ste si recept izmislili sami, vendar ga napišite s svojimi besedami. Ne prepisujte dobesedno iz knjig, revij in drugih medijev. 

2. Pri podatkih in opisih imejte v mislih, da oseba, ki bo želela narediti nekaj po vašem receptu ne pozna detajlov in vam samoumevnih dejstev, zato bodite natančni pri opisu postopka ter načinu in času uporabe. Fotografije pri receptih niso obvezne, so pa zaželene.

3. Za vse poslane recepte nam dovoljujete objavo v elektronski ali tiskani verziji publikacij in objav Zeliščnega raja in Zavoda Divji vrt za neomejen čas in uporabo recepta v promocijske namene. V ta namen nam predajate neekskluzivne avtorske pravice za objavo recepta in dovoljujete, da je recept objavljen brez časovne omejitve na spletni strani zeliscniraj.si, za svojo promocijo pa ga smemo objaviti delno ali v celoti tudi na drugih spletnih medijih in v tisku tako, da je kot  vir naveden Zeliščni raj ali Divji vrt. Se bomo pa potrudili, da bomo v čimveč primerih navedli tudi podatek o tem, kdo je recept prispeval.

4. Pridržujemo si pravico, da ob morebitni neustreznosti poslanega recepta ne objavimo ( npr. enak ali preveč podoben recept je že v bazi; ocenimo, da bi recept bil lahko škodljiv itd.).

Ob upoštevanju pravil bo vsebina na portalu Zeliščni raj raznolika in kakovostna. Hvala vam za vaš prispevek!

 

Izberite ustrezno rubriko za pošiljanje recepta. 


Pošlji recept za rubriko
Kulinarika

Pošlji svoj recept

Pošlji recept za rubriko
Domača lekarna

Pošlji svoj recept

Pošlji recept za rubriko
Kozmetika

Pošlji svoj recept

Pošlji recept za rubriko
Ustvarjanje

Pošlji svoj recept

 

Koledar dogodkov

Ni dogodkov
© Zavod za uporabno botaniko Divji vrt 2022. Vse pravice pridržane.