MiLaBella, dopolnilna dejavnost na kmetiji

 Poleg klasične kmetije smo na naši kmetiji priglasili dopolnilno dejavnost, kjer za začetek izdelujemo izključno organska zeliščna mila, mazila, kasneje pa bomo pridelovali tudi čaje. Osredotočamo se na to, da so mila izdelana po hladnem tradicionalnem postopku, kjer se ohranijo vse naravne sestavine hladno stiskanih olj, eteričnih olj, čebeljega voska in zelišč, ki bi se sicer s segrevanjem uničile. Uporabljamo izključno naravne sestavine, kupljene in pridobljene na lokalnem trgu. Zagotavljamo pa tudi, da v izdelkih ni nobenih kemikalij in nanodelcev, ki bi vaši koži in telesu na kakršenkoli način škodovali. Vsi izdelki so priglašeni na uradu za kemikalije in registrirani, borimo pa se tudi za rokodelski certifikat.

MiLaBella, dopolnilna dejavnost na kmetiji

Mlaška cesta 67, 4000 Kranj

040 568 988

Domača stran

Ponudba izdelkov;

SIVKINO MILO je sestavljeno iz deviškega olivnega olja, kokosovega olja, karitejevega masla, destilirane vode, luga (po treh dneh ni več prisoten v milu, ker izhlapi), posušenih cvetov sivke, medu ter eteričnega olja sivke. Primerno je za normalno do suho kožo. Milo olajšuje odstranjevanje nečistoč s kože z vodo. Izdelek se lahko uporablja do večkrat dnevno. Milo lahko uporabljajo tudi otroci nad tremi leti starosti.

KONOPLJINO MILO S SPIRULINO je sestavljeno iz deviškega olivnega olja, kokosovaga olja, konopljinega olja, karitejevega masla, bučnega olja, destilirane vode, luga (NaOH  -  po treh dneh ni več prisoten v milu, ker izhlapi), posušenih zelišč: rožmarina, timijana, sivke, spiruline v prahu. Milo je primerno za problematično kožo, suho, nagnjeno k izpuščajem in dermatitisu. Eterično olje evkalipta vsebuje naravno prisoten alergen d-Limonene, ki pri osebah, ki ne prenašajo eteričnih olj, lahko sproži alergijske reakcije. Vendar ga je v milu prisotno manj kot 1%. Obe mili sta izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso. Milo lahko uporabljajo tudi otroci nad tremi leti starosti.

 

Storitve;

Svetovanje pri izbiri mil za telo, svetovanje glede zdravljenja različnih kožnih stanj (dermatitis, luskavica, akne…)

 

Koledar dogodkov

Ni dogodkov
© Zavod za uporabno botaniko Divji vrt 2022. Vse pravice pridržane.